Resultaten voor sportmasseur nijmegen

sportmasseur nijmegen
sportmasseur - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Hands on wellness massage bedrijfsmassage Nijmegen.
Welkom op de website van Hands On Wellness, praktijk voor massage in Nijmegen en bedrijfsmassage op locatie. Hands On Wellness verzorgt verschillende massages zoals.: Diepe bindweefsel massage. Stoelmassage op locatie. Tevens verzorgt Hands On Wellness stoelmassages bij bedrijven, informatie hierover kunt u vinden onder bedrijfsmassage.
kassa
Jan-Herman Lamers Massagepraktijk Ganesha Nijmegen.
Mijn massages zijn zeer geschikt voor mensen met sportblessures, stress, hoofdpijn problemen, maar ook zeker voor de algemene ontspanning. Zoals de een naar de sauna gaat zo neemt de ander een keer een lekkere massage. Je bent daarvoor welkom in mijn praktijk op de Postweg 38, te Nijmegen.
hema
Massagepraktijk Lent Sportmassage, ontspanningsmassage en meer!
Of wilt u uw lichaam weer in evenwicht brengen? Masseuse Angelique Creemers van Massagepraktijk Lent lost al uw klachten op met één van de 5 massages. Welke massage het meest effectief is, hangt af van uw klachten. Hierover leest u meer bij de verschillende massages.
Bureau
VandenBoschMassage Sportmassage praktijk Nijmegen Veelzijdig en professioneel: tel 06-17547390.
Deze slideshow heeft JavaScript nodig. Vandenboschmassage, praktijk van Astrid van den Bosch, is een erkende sportmassage praktijk in Nijmegen die zich richt op professionals. Ik werk aan huis, waar ik zowel sporters als niet sporters behandel, en op locatie bijvoorbeeld sportevenementen.
arnhem thai massage
Flow Massage Nijmegen Sportmassage.
Als" ongeoefende masseur, was de workshop sportmassage een goede manier om enkele basistechnieken van het masseren te leren.De verschillende technieken werden op een duidelijke manier voorgedaan en er was genoeg tijd en rust om deze zelf toe te passen" Gaby van Welsem Nijmegen.
Sportmassage Hands on wellness Massagepraktijk bedrijsmassage Nijmegen.
Een onderhoudsbeurt voor je spieren. Diepe bindweefsel massage. Shantala baby massage. Stoelmassage op locatie. Voorbereiding op een massage. Wat doet een massage met mij. Belangrijk om te weten. Workshop ontspanningsmassage voor 2 personen. 6531 PS Nijmegen. NL08 KNAB 0256 9512 09.
Sportmassage door ervaren therapeut Praktijk Kregting Nijmegen.
Sinds 2006 is praktijk Kregting actief op het gebied van natuurgeneeskunde en schoonheidsbehandelingen. Onze therapeute heeft al vele jaren ervaring met het uitvoeren van behandelingen op het gebied van acupunctuur, TuiNa, sportmassage, schoonheidsbehandelingen en meer. U bent altijd welkom in onze praktijk in Nijmegen.
Sportmassage Bottendaal. Sportmassage Bottendaal.
TARIEVEN FYSIOTHERAPIE BOTTENDAAL. NIET NAGEKOMEN AFSPRAAK. Paramedisch centrum de Waalhaeve. 6512 BM Nijmegen. Tevens behandeling aan huis. Charlotte van Westerhuis. Copyright 2018 Bottendaal. Privacy Policy Website door Bureau Feith. Dry needling Nijmegen. Manuele Therapie Nijmegen. NIET NAGEKOMEN AFSPRAAK. Paramedisch centrum de Waalhaeve.
Sportmassage Maak een afspraak Fysio Ysveld.
Rob Haans Cliënt. Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwbrief. Heb je een vraag? Wellicht staat het antwoord tussen onze veelgestelde vragen! Over Ysveld Fysio. Fysiotherapie Nijmegen Berg en Dal. 024 348 05 51. Fysiotherapie Nijmegen Centrum. Radboud Sportcentrum Nijmegen.

Contacteer ons

sportmassage ngs
sportmasseur opleiding mbo
sportmassage leeuwarden
sportmasseur nijmegen
sportmassage ede
sportmassage hilversum
sportmassage deventer
sportmasseur groningen
loi sportmassage
sportmassage zaandam
sportmasseur ede