Meer resultaten voor sportmasseur nijmegen

sportmasseur nijmegen
sportmasseur - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Massagepraktijk Hees.
De kans op een blessure is altijd aanwezig en kan voor veel ongemak zorgen. Veelal is een bezoek aan huisarts of fysiotherapeut niet direct noodzakelijk, maar is klachtenbehandeling door een sportmasseur afdoende. Wat kan ik voor u doen? Ik ben opgeleid om u te behandelen en te begeleiden als u een blessure hebt.
elektronische step
Massage, Wellness, Sauna vacatures, werk in Nijmegen Indeed.nl.
Scandic Sanadome Nijmegen. Werken in Sanadome Nijmegen is werken aan Well Care Wellness: Flexibele beschikbaarheid, onze Beauty Wellness afdeling is 7 dagen per week geopend van 10. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Scandic Sanadome Vacatures in Nijmegen.
isae 3402 type 2
Frank Sportmassage Praktijk.
Naast gecertificeerd sportmasseur ben ik ook bekwaam en bevoegd in het uitvoeren van BLS/ALS en het werken met een AED. BIG geregistreerd tot 2018 verpleegkundige. Cursus Blessure Preventie nieuwe stijl OSNO in Deventer. Conditie en hersteltrainer Toine van Goolberg Rotterdam. 2017 tot 2018. Arthrogene mobilisatie enkel 2016 knie 2017 heup en onderrug Jan 2018 OSNO Deventer. Als masseur ben ik aanwezig geweest bij de volgende activiteiten.: Vierdaagse Nijmegen NGS sportmassageteam Gelderland.
massage cursus nijmegen
Ontspanningsmassage Nijmegen Sauna Beauty Oase.
Sauna actie Dagje sauna Spa Nijmegen Dagje wellness Aanbieding sauna Sauna met korting Wellness aanbieding Sauna arrangement Sauna arrangement aanbieding Opgieting Wellnesspas Diamant massage Sauna oase korting Sauna en massage Dagje sauna voor 2 Dagje wellness voor 2 Select Wellness Group Wellness arrangementen Ontspanningsmassage Nijmegen Spa Sauna Beauty Wellness Massage Thermen Sauna korting Sauna aanbiedingen Gezichtsbehandeling Wellness arrangement.
combimagnetron inbouw
Massage vierdaagse Nijmegen De Hofstede.
Massage vierdaagse Nijmegen. Ga je meelopen met de vierdaagse en wil je iedere dag goed voorbereid en fit van start gaan? Dan is massage een ideale aanvulling! Door het vele lopen zullen je benen vermoeid en verzuurd raken. Massage zal het herstel bevorderen; de doorbloeding zal verbeteren en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd.
cadeau zakjes
Sportmassage van der Bij 4 Daagse van Nijmegen.
De 4 daagse van Nijmegen vindt plaats in de laatste week van juli. Sinds 2014 ben ik hier als sportmasseur bij betrokken. Via het massageteam van PostNL help ik dan de wandelaars deze wandel 4 daagse zo goed mogelijk door te komen.
Nijmegen Wellness Academie.
Wellness Academie Nijmegen Kerkenbos 10 gebouw 45 6546 BB Nijmegen Gelderland. Tel: 0800-0980980 Email: info@wellnessacademie.com. Opleidingsaanbod in Nijmegen. Kapper / Kapster. In deze basis kappersopleiding leer je alles rond heren en damessnitten, föhntechnieken en salonbeheer. De perfecte opleiding om aan de slag te gaan!
home.
Alles gaat stromen door aanraking, alles gaat makkelijker als je in contact bent. Helder, krachtiger en meer eigen. Ons lichaam is een fijngevoelig instrument om in het hier en nu te komen. De ervaring van aanraken en aandacht is genoeg. Holistische massage Nijmegen Marjanne Marinissen voor workshops en individuele massage-sessies.
Massage Opleiding Nijmegen leer professioneel masseren.
Vanuit het zuiden Venlo, Boxmeer naar de cursus massage, meditatie of reiki in Nijmegen. A73; afrit Nijmegen/Wijchen/s-Hertogenbosch; richting Nijmegen centrum; bij rotonde rechtdoor de weg volgen; na ruim 3 km bij eerste stoplichten na dubbele brug over het spoor rechtsaf Burghardt v/d Berghstraat; eerste straat rechts Leemptstraat.
VandenBoschMassage Sportmassage praktijk Nijmegen Veelzijdig en professioneel: tel. 06-17547390.
Deze slideshow heeft JavaScript nodig. Vandenboschmassage, praktijk van Astrid van den Bosch, is een erkende sportmassage praktijk in Nijmegen die zich richt op professionals. Ik werk aan huis, waar ik zowel sporters als niet sporters behandel, en op locatie bijvoorbeeld sportevenementen.
In balans met shiatsu massage De praktijk voor shiatsutherapie en massages in Nijmegen, Oosterhout, Elst, Arnhem Zuid e.o.
Je kan je moeilijk tot iets zetten en wenst dat je je fitter zou voelen. Lees meer over shiatsu. Pascal Wiersma, shiatsutherapeut sportmasseur. Al jong kwam ik erachter dat als je stress hebt, je dat ergens terug voelt in je lichaam.
DĂ© massagepraktijk in Beuningen WellSamen Massage Beuningen, Wijchen, Nijmegen.
Masseur in de regio Nijmegen. Massage in de regio Druten. Massage in de regio Weurt. Massage in de regio Winssen. Massage in de regio Ewijk. Massage in de regio Wijchen. Massage in de regio Beuningen. Massage in de regio Nijmegen.

Contacteer ons

sportmassage ngs
sportmasseur opleiding mbo
sportmassage leeuwarden
sportmasseur nijmegen
sportmassage ede
sportmassage hilversum
sportmassage deventer
sportmasseur groningen
loi sportmassage
sportmassage zaandam
sportmasseur ede