Op zoek naar sportmasseur groningen?

sportmasseur groningen
Sportmassage MCZ. Facebook. Twitter. Instagram. LinkedIn. Telefoon. Chat. Email. Locatie. MCZ is een HCA Pluspraktijk.
60 minuten 4000., Je kunt telefonisch een afspraak voor je sportmassage inplannen. Je kunt hierbij je voorkeur voor de locatie Groningen of Haren doorgeven. Heb je nog vragen? Bel gerust, we helpen je graag! Al 40 jaar ijzersterk in sportfysiotherapie.
google adwords
Sportmassage in Provincie Groningen: Boek direct online! Treatwell.
Bare and Beautiful was founded in 2012 by Rebekka and now the she and her team of specialists welcome you to her new and centrally located salon at the Nieuweweg in Groningen. The salon is known for waxing, body shaping, massages and manicures and pedicures.
google advertentie
sportmassage Groningen.
Dit is tegenwoordig een logische samenwerking. Januari 2015 wordt er nauw samengewerkt met Mirjam Steunebrink, sportarts van het Martini sport medisch centrum, zij is direct verbonden aan het Martiniziekenhuis te Groningen. Er wordt in de toekomst meer gebruik gemaakt van mijn diensten en kennis op gebied van spieren en hardlopen.
dia's digitaliseren mediamarkt
Sportmassage Groningen MuscleMove Fysiotherapie Beweging.
En een sportmassage van 60 minuten kost 45., Voor overige tarieven kijk bij over ons. Maak direct een afspraak. Maandag: 08.30 18.00uur. Dinsdag: 08.30 14.30uur/18.30 21.30uur trainingen. Woensdag: 17.00 21.30uur. Donderdag: 08.30 17.30uur/18.30 21.30uur trainingen. Vrijdag: 08.30 18.00uur. Maak direct een afspraak. 9725 HA Groningen.
machine stelvoeten
Sportmassage, Sportmasseur Groningen fysiosportief.
In onze fysiotherapiepraktijk in het centrum van Groningen doen wij dit met onze massagetherapie en sportmassage. Zo bent u goed voorbereid en optimaal hersteld. U kunt altijd op korte termijn een afspraak met een sportmasseur maken. Sportmasseur in Groningen. voor sporters of niet-sporters, bij voorbereiding of herstel.
PR Sportmassages PR Sportmassages.
04th mei 2013. PR Sportmassages bij het Nederlands kampioenschap atletiek. Tijdens het Nederlands studenten kampioenschap atletiek zal ik aanwezig zijn als sportmasseur. Dit evenement zal plaatsvinden op 9 en 10 mei te Groningen. Gedurende deze dagen zal ik mijn best.
Sportmassagepraktijk Groningen, sportmassage, ontspanningsmassage.
Sportmassagepraktijk Groningen is jouw adres voor een deskundige massage. Als gediplomeerd sportmasseur verzorg ik een behandeling op maat. Hierbij staan vertrouwen en veiligheid voorop. Afhankelijk van je klachten of wensen bekijken we samen welke massage het beste bij jou past.
Sportmassage in Groningen Praktijk van Weering.
Onze sportmasseur is Hendri Dokter van Sportfit Groningen. Massages kunnen blessures voorkomen. Daarbij krijgt u tips en advies die u voor verder lichamelijk letsel behoeden. De eerste afspraak bestaat uit onderzoek en vragen over de wensen en klachten. Op basis daarvan stelt de sportmasseur een behandelplan op.
Sportmassage Sportmassage MV Moves Drenthe Groningen.
Heerlijk om jezelf te verwennen of om iemand anders cadeau te geven. Individueel Met een bedrijf In een groep Camping. ATB-en Bedrijfsfitness Bootcamp Clinic Fysiotherapie Hardlopen Ice biking Kano├źn Nordic walking Personal training Schaatsen Skaten Skiken Small group Sportdag Teambuilding.
Sportmassage.
Een sportmasseur is een specialist die het lichaam van de sporter goed kent en zijn massages daarop afstemt. Tot zijn werk behoort ook het bieden van eerste hulp bij sportongevallen EHBSO, het intapen van lichaamsdelen voor een wedstrijd of training en onderzoeken of een sporter na een blessure genoeg hersteld is om weer voluit mee te doen. Praktijken in Groningen.

Contacteer ons

sportmassage ngs
sportmasseur opleiding mbo
sportmassage leeuwarden
sportmasseur nijmegen
sportmassage ede
sportmassage hilversum
sportmassage deventer
sportmasseur groningen
loi sportmassage
sportmassage zaandam
sportmasseur ede