Meer resultaten voor sportmassage ngs

sportmassage ngs
sportmassage - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
NGS Sportmasseurs.
Wat is het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS? Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS is de examen en brancheorganisatie voor de sport en wellnessmasseur! Het NGS is sinds 1954 dé examen en brancheorganisatie voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland.
vrieskast
Over het NGS.
Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS is de leden, branche en examenorganisatie van en voor alle sport sportzorg en wellnessmasseurs in Nederland. Lid worden van het NGS biedt vele voordelen. Klik voor alle lidmaatschapsvoordelen. Je vind hier verder informatie over.:
pulsar horloge
Voor een sportmasseur in de buurt Vindeenmasseur.nl.
De massageteams van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS kun je tegenkomen op verschillende evenementen. Een massageteam bestaat uit NGS-sportmasseurs met een geldige licentie die tijdens een sportevenement ingezet kunnen worden voor diverse doeleinden. Wil je een massageteam inzetten tijdens jouw evenement?
riool ontstoppen utrecht
Opleiding NGS Sportmassage, WellnessmassageSportzorgmasseur.,
Massageles.nl staat voor kwaliteit en streeft er naar het sportverzorgingsniveau in Nederland te verhogen. Door middel van het aanbieden van hoogwaardige cursussen zoals de workshop massage, cursus NGS Sportmassage, NGS Wellnessmassage, NGS Sportzorgmasseur en verschillende behandeltechnieken waaronder Medical Taping, Hot Stone massage en Bindweefselmassage.
adwords uitbesteden
N.G.S. Sportmassage WellnessInstituut.
NGS kennisdag was een succes. WellnessInstituut opent nieuwe locatie in Schiedam. Masseren bij de Marikenloop 27 mei. Beauty Trade Special Vakbeurs: TREATMENTS en het WellnessInstituut. Documenten voor cursisten. Documenten voor cursisten. Manuele Lymfe Drainage. Manuele Lymfe Drainage. TREATMENTS Informatie avond. Basiscursus massage 3 dagen. Elastisch tapen 2-daagse cursus. Hotstone en Hot-/Coldstone massage. Lomi Lomi Massage. Informatieavond cursus saunameester. Workshop Ketenzorg en Communicatie. Workshop Marketing en Eigen praktijk. Technische avond Sport-Sportzorg. Praktijkavond Sport en Wellnessmassage. Workshop Introductie Wereldse Wellness. Workshop Leren masseren. WellnessInstituut Opleidingen N.G.S. De opleiding N.G.S. Sportmassage leidt je op tot volwaardig en gediplomeerd masseur met tevens praktischekennis van blessure preventie en sportverzorging.
NGS Sportmassage MOOD massage opleidingen.
De opleiding Sportmasseur bereidt u voor op het NGS-examen van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Dit is een officieel door de overheid erkende instantie in Nederland, gelieerd aan het NOCNSF. Het examen wordt landelijk afgenomen en bestaat uit een schriftelijk en praktijkexamen. De opleiding duurt / 8 maanden en wordt s avonds en overdag gegeven. Het lesgeld bedraagt 1295, beroepsopleiding vrijgesteld van btw Inclusief gebruik koffie thee, boekenpakket, reanimatie AED diploma en uitgebreide lunch. Exclusief NGS examenkosten.
NGS Sportmassage Massageles.nl Cursussen, Opleidingen en workshops.
Wil jij graag het diploma NGS Sportmassage én het diploma NGS Wellnessmassage halen? Schrijf dan nu in voor de gecombineerde opleiding NGS Sportmassage én NGS Wellnessmassage en profiteer van een korting tot wel 1500 euro. Geen 2999, euro maar NU slechts 1499 euro!

Contacteer ons

sportmassage ngs
sportmasseur opleiding mbo
sportmassage leeuwarden
sportmasseur nijmegen
sportmassage ede
sportmassage hilversum
sportmassage deventer
sportmasseur groningen
loi sportmassage
sportmassage zaandam
sportmasseur ede