Resultaten voor sportmassage leeuwarden

sportmassage leeuwarden
sportmassage - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Massage Leeuwarden Massagepraktijk Weima.
Like Massagepraktijk Weima en maak kans op een GRATIS ontspanningsmassage t.w.v. Iemand een massage cadeau geven? Vul het onderstaande formulier in en ontvang een cadeaubon om weg te geven.: James Wattstraat 22a. 8912 AS Leeuwarden. Disclaimer AVG Links Massagepraktijk Weima 2019.
personal trainer leeuwarden kosten
Sportmassage TIGRA Leeuwarden.
Openingstijden en rooster. Historie TIGRA Leeuwarden. Missie en visie. Praktijkvoorwaarden en bejegening. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO. Home Leefstijl Training Sportmassage. Onze leefstijlcoaches zijn allen sportmasseur. Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen.
relatiegeschenken
Over mij Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink Grou Friesland Gemeente Leeuwarden.
Sinds 2008 ben ik gediplomeerd sportmasseur en lid/geregistreerd licentiehouder van het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage NGS. NGS sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Nederland erkende diploma sportmassage. Sinds juli 2014 ben ik SCAS gecertificeerd NGS Sportzorg masseur.
schuifdeur
Untitled sportmassage sportmassage nav sportmassage rechterkant. Document. Jeannette. Jeannette. frame. Jeannette.
is het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Ook heb ik de opleiding Dorn-methode gevolgd. Bij de Dorn methode proberen we een optimale ruimte in de wervelkolom te creren zodat de rugzenuwen ongestoord hun werk kunnen doen. Door deze aanvullende cursussen ben ik in staat om blessures op verschillende wijzen te benaderen en te behandelen. Seizoen 20042005 ben ik verzorgster geweest van het B1 elftal bij Cambuur Leeuwarden.
Menthol
Vind sportmassage op Marktplaats.nl.
Aromedica natuurlijke massageolie sport therapie natuurlijke massageolie bij sportmassage en theapeutische massage.uitstekend te combineren met aromedica spierolie.ingredientenamandel, arnica, kamfer, eucalyptus, lavendelgebruiktoepasbaar bij sportmassage en theapeutische massage.aanbrengen op de. VirtuFit Grid Foam Roller 33 cm. Inmiddels een begrip in de fitnesswereld, de foam roller.
BBC
Sportmassage van der Bij FF Anders Reclame Leeuwarden.
Sjoerd is sinds begin dit jaar fulltime bezig als sportmasseur. Naast sportmassage heeft Sportmassage van der Bij Tapen / bandageren. Naast de huisstijl hebben wij ook een nieuwe website gemaakt. Reclame, Belettering, Internet. 8938 AJ Leeuwarden. Telefoon 058 844 95 52.
makelaardij
Behandeling Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink Grou Friesland Gemeente Leeuwarden.
Sportmassage is niet alleen voor sporters bedoeld. Ook voor niet-sporters kan sportmassage goed zijn. Denk aan rug, nek en/of schouderklachten die vaak worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding of intensief computergebruik. Ook stress kan een belangrijke oorzaak zijn van allerlei klachten.
Bureaustoel
PR SportmassagesOver ons PR Sportmassages.
Onze damesploeg is vertegenwoordigd in de tweede divisie van de landelijke competitie en de herenploeg in de derde divisie. De leden van Vitalis kunnen voor een gereduceerd tarief een sportmassage boeken. PR Sportmassages schrijft zes keer per jaar een artikel in het clubblad Het EI.
automatische incasso rabobank
Dimass Sportmassage groot in beweging.
Dimass, groot in beweging. Aan de rand van Leeuwarden richting Stiens vind je de geheel vernieuwde behandelruimte van Dimass Sportmassage. Een ruim opgezette, moderne en lichte praktijk welke voorzien is van alle gemakken zoals onder andere een kleed en douchegelegenheid.
aniracetam kopen
DiSano Fysiotherapie Leeuwarden.
Voor meer informatie en de voorwaarden: neem contact met ons op! Centrum voor fysiotherapie, medical taping, sportmassage en personal training in Leeuwarden. Wij staan voor een deskundige en persoonlijke benadering in een goede sfeer. Velen gaan naar de fysiotherapeut voor klachten aan de nek of de rug.
waterontharder
Fysiotherapie Friesland Van sport t/m oedeem De Vesteynde Therapie.
Wij bezitten meerdere specialisaties onder één dak en hebben locaties in De Westereen, Harkema en Buitenpost. Van fysiotherapie tot sportmassage. Van manuele therapie tot bekkenfysiotherapie. Woon je in Noord-Friesland en heb je een lichamelijke klacht of wil je jouw sportieve prestaties verbeteren?
Vacature verzorger/sportmasseur Leeuwarder Zwaluwen Leeuwarder Zwaluwen. Vacature verzorger/sportmasseur Leeuwarder Zwaluwen Leeuwarder Zwaluwen.
Elke donderdagavond weer iemand aanwezig voor de kleding. Vanaf komend seizoen is elke donderdagavond Lees verder. Update 26 augustus 2017 Trainingsschema 2017/2018. Op verzoek van een aantal trainers en Lees verder. Adres: Middelzeelaan 18 A. 8931 AK Leeuwarden. 2017 Rights Leeuwarder Zwaluwen.

Contacteer ons

sportmassage ngs
sportmasseur opleiding mbo
sportmassage leeuwarden
sportmasseur nijmegen
sportmassage ede
sportmassage hilversum
sportmassage deventer
sportmasseur groningen
loi sportmassage
sportmassage zaandam
sportmasseur ede