Meer resultaten voor sportmassage leeuwarden

sportmassage leeuwarden
sportmassage - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Over mij Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink Grou Friesland Gemeente Leeuwarden.
Sinds 2008 ben ik gediplomeerd sportmasseur en lid/geregistreerd licentiehouder van het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage NGS. NGS sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Nederland erkende diploma sportmassage. Sinds juli 2014 ben ik SCAS gecertificeerd NGS Sportzorg masseur.
bosch wasmachine
Massagepraktijk Weima Shiatsutherapie Sportmassage.
De massagepraktijk van Nanda Weima is sinds 2010 gevestigd in Leeuwarden. Bij ons kunt u terecht voor shiatsutherapie, massagetherapie en voetreflexzonetherapie. Behandelingen zijn gericht op het verlichten van uw klachten, helpen uw herstelproces te bevorderen, uw fysieke prestaties te verbeteren of om even lekker te ontspannen.
winkels arnhem
Massage Praktijk Leeuwarden.
Welkom op de website van Massagepraktijk Leeuwarden. Praktijk voor sportmassage, ontspanningsmassage, triggerpoint-therapie en blessurepreventie. Hier kun je alle informatie vinden over mijn sport massagepraktijk te Leeuwarden. Massage kan zorgen voor een sneller herstel bij klachten van de bewegingsfuncties, een verbeterde lichaamlijke conditie en het verlichten van pijn en massage kan zelfs zeer ontspannend werken.
accountant amersfoort
Sportmassage TIGRA Leeuwarden.
Historie TIGRA Leeuwarden. Missie en visie. Huisregels en bejegening. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO. Home Leefstijl Training Sportmassage. Onze leefstijlcoaches zijn allen sportmasseur. Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De stofwisseling wordt door de massage positief beinvloed.
gasmeten nogepa 1.4
Untitled sportmassage sportmassage nav sportmassage rechterkant. Document. Jeannette. Jeannette. frame. Jeannette.
is het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Ook heb ik de opleiding Dorn-methode gevolgd. Bij de Dorn methode proberen we een optimale ruimte in de wervelkolom te creren zodat de rugzenuwen ongestoord hun werk kunnen doen. Door deze aanvullende cursussen ben ik in staat om blessures op verschillende wijzen te benaderen en te behandelen. Seizoen 20042005 ben ik verzorgster geweest van het B1 elftal bij Cambuur Leeuwarden.
Home Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink Grou Friesland Gemeente Leeuwarden.
Hier bij Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink te Grou kunt u terecht voor al uw fysieke klachten. Gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van blessures. Met een NGS Diploma op zak en ervaring bij verschillende voetbalclubs en sportevenementen sta ik voor u klaar.
Dimass Sportmassage groot in beweging.
Dimass, groot in beweging. Aan de rand van Leeuwarden richting Stiens vind je de geheel vernieuwde behandelruimte van Dimass Sportmassage. Een ruim opgezette, moderne en lichte praktijk welke voorzien is van alle gemakken zoals onder andere een kleed en douchegelegenheid.
Home Sportmassage Friesland.
DOEL VAN DE OPLEIDING De: Opleiding Sportmassage Friesland houdt zich sinds 1984 bezig met het opleiden van mensen die belangstelling hebben voor Massage en Sportverzorging zoals Tapen, Bandageren en EHBSO Eerste Hulp bij Sport Ongevallen en Reanimatie inclusief AED. De Opleiding Sportmassage Friesland OSF is als opleidingsinstituut erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
Home.
Sportmassage en voetzonereflex. Thaise Yoga Massage. Massage bij kanker. Thaise Yoga Massage. Tarieven en Voorwaarden. Welkom op de website van. Ik ben gediplomeerd Sportmasseur aangesloten bij het NGS, gediplomeerd Shiatsu therapeut volgens de Namikoshi-methode en gediplomeerd voetzonereflex therapeut aangesloten bij het NVST en SRBAG.

Contacteer ons

sportmassage ngs
sportmasseur opleiding mbo
sportmassage leeuwarden
sportmasseur nijmegen
sportmassage ede
sportmassage hilversum
sportmassage deventer
sportmasseur groningen
loi sportmassage
sportmassage zaandam
sportmasseur ede