Resultaten voor sportmassage hilversum

sportmassage hilversum
Sportmassage Fysioteam Hilversum.
Secretariaat is in de ochtend tussen 9.00-12.00 uur op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag bereikbaar. 30 minuten 25., 45 minuten 35., Er dient contant afgerekend te worden! Deze service is niet verzekerd door de zorgverzekeraar. Een afspraak maken? 1215 HB Hilversum.
led spots dimbaar
Nieuw: Sportmassage My CMS.
Tien rittenkaart 280., Wil je een afspraak maken voor een sportmassage? bel met 035 6834222 of mobiel op 06 15458793. Extra lessen BootCamp en PowerVrouwen! Zaterdag 9 mei a.s: Bring a Friend WOD Seminar. The Open 15.2. Nog maar 2 weken geldig: onze NIEUWJAARSACTIE! Bootcamp Hilversum 2014 Kick-off!
accountant amersfoort
Hans Smits Sportmassage Hilversum.
Maak een afspraak. Bedankt voor uw bezoek aan Hans Smits Sportmassage! Klik hier en maak direct online een afspraak. Stoelmassage is een ontspannende en activerende massage ter preventie van klachten en verbetert de motivatie, de productiviteit uw werk. december 5, 2015.
witgoed
Sportmassage Hilversum.
Bij Sportmassage Hilversum kunt u terecht voor diverse soorten tapes en bandage. Afhankelijk van uw klachten, wordt gekozen welke optie het beste is. 1216 BZ Hilversum. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, of vul het contactformulier in op de contactpagina.
uitvaart
Sportmassage Massagepraktijk Deluxe Hilversum Massagepraktijk Deluxe Hilversum.
Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding van de spieren waardoor de stofwisseling positief wordt beïnvloed en de kans op blessures wordt verkleind. Aan de hand van een inspectie wordt de accent gelegd op de spiergroep waar men op dat moment het meeste baat bij heeft. Een sportmassage verbeterd en ondersteunt de prestatie.
Massage Hilversum sportmassage, ontspanningsmassage, duo massage.
Welkom bij Massage Hilversum. Heb je last van stress, pijn of zit alles vast en ben je op zoek naar een goede masseur? Bel 06-52084144 voor de beste sportmassage of ontspanningsmassage! Boek nu ook een Duo Massage voor jou en je partner of geef een massage cadeaubon, hét cadeau voor elke gelegenheid!
Sportmassage en ontspanningsmassage.
Dit kan voor mensen die zwaar lichamelijk werk hebben of die veel sporten. U heeft bijvoorbeeld nogal wat spierpijn of allerlei kleine pijntjes die je het gevoel geven dat het niet helemaal lekker zit. Ook spanningen of stress kunnen met sportmassage behandeld worden.
Sportmassage Hilversum Sportmasseur 06-52084144 massage HilversumCentrum Eén Al gezondheidscentrum Hilversum.
Een sportmassage is vaak een goede aanvulling op een trainingsprogramma. Voor een afspraak bel je 06-52084144. Een sportmassage van een heel uur kost 50., Al maanden liep ik rond met een zeer slechte schouder, tot het punt dat ik mij moest ziekmelden.
Sportmassage Hilversum Sportschool Sjollema Sport en Fitness.
U bevindt zich hier: Home / Over sportschool Sjollema Sport Hilversum / Sportmassage Hilversum. Sportmassage is een behandelmethode om sneller te herstellen van spierblessures, blokkades in spieren op te heffen, maar ook ter preventie van blessures en voor de ontspanning.

Contacteer ons

sportmassage ngs
sportmasseur opleiding mbo
sportmassage leeuwarden
sportmasseur nijmegen
sportmassage ede
sportmassage hilversum
sportmassage deventer
sportmasseur groningen
loi sportmassage
sportmassage zaandam
sportmasseur ede