Resultaten voor sportmassage deventer

sportmassage deventer
sportmassage - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
sportmassage deventer - Cursustarieven Massage Cursussen.
Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn.
Massage Studio Yvonne van Dartel MassagestudioYvonnevanDartel.nl.
Massage in Sport en Recreatie centrum de Scheg te Deventer. Yvonne van Dartel heeft haar massagestudio ingericht in het grote en uitgebreide sportcomplex in Deventer. Yvonne heeft als doel om in dit mooie sportcomplex met diverse uiteenlopende sporten een aanvulling te kunnen bieden aan sporters en niet sporters, om te herstellen na een blessure of te ontspannen. Lees hier
schmink kopen hema
Sportmassage Deventer De Telefoongids.
Sportmassage in Deventer. Sportmassage in Deventer. Tesschenmacherstraat 53, 7415CS, Deventer. 06-23044480 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. 1e Weerdsweg 87, 7412WP, Deventer. 0570-869542 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Renssen Sportmassage Frank. Rijsterborgherweg 33, 7412VB, Deventer.
goedkope boilers 80 liter
Sportmassage De IJssel Home.
Inmiddels heb ik daarvoor de allround opleiding Sportmassage van OSNO met succes afgerond en mag ik mij geaccrediteerd sportmasseuse NGS noemen. Onlangs ben ik in Deventer mijn praktijk Sportmassage De IJssel begonnen. Voor de uitoefening van mijn praktijk beschik ik over een prettige massageruimte dicht bij de IJssel in Deventer waar u van harte welkom bent.
personal trainer deventer
Praktijk Groenewold Deventer Sportmassage.
In mijn praktijk kunt u vooral terecht voor de sportmassage die wordt toegepast ter bevordering van ontspanning en herstel. Er is daarbij veel aandacht voor de spieren die zwaar worden belast. Vroegtijdig signaleren van tekenen van overbelasting en overtraining door onderzoek van spieren en gewrichten is van belang om vervelende blessures te kunnen voorkomen. Mogelijke oorzaken van eventuele beginnende overbelasting worden besproken. De bevindingen kunnen worden meegenomen in de optimalisatie van het trainingsschema of zijn eventueel een reden zijn om bijvoorbeeld techniek of schoeisel nog eens onder de loep te nemen. HJP Fesevurstraat 4, Deventer.
personal trainer deventer
Sportmassage Deventer voor alle massages.
Mijn naam is Frank Renssen en ik ben een volledig gediplomeerd sportmasseur uit Deventer. Als sportmasseur verricht ik herstellende massages voor spierletsel en problemen met spierspanningen. Ontspanningsmassages behoren ook tot de mogelijkheden en zijn zeer rustgevend. Ik behandel ook mensen met Burnout verschijnselen met veel succes. Massage heeft vaak ook een preventieve werking en gaat het ontstaan van nieuwe kwetsuren tegen. In mijn praktijk verricht ik verschillende soorten behandelingen.: tapen en het aanleggen van bandages.; medical taping concept.; Meer weten over een massage of een afspraak maken? Op deze site treft u veel informatie aan over ontspanningsmassage en sportmassage.
wissellijsten
Sportmassage Deventer Fysiotherapie WH.
Bij een sportmassage wordt de afvoer van opgehoopte afvalstoffen en vocht gestimuleerd, wat zorgt voor een sneller en beter herstel van de spieren. Sportmassage Deventer draagt tevens bij aan het voorkomen van blessures en andere sport-gerelateerde klachten. Voor wie is sportmassage Deventer?
2017
Massagepraktijk Healing Deventer.
op het werk. Welkom bij Massagepraktijk Healing Deventer. Mijn naam is Stefan Duteweert, ik ben een HBO gediplomeerd therapeut en gediplomeerd sportmasseur. Daarnaast zie ik mij ook als energiek vertrouwenspersoon. Met deze eigenschappen zet ik mij voor jou in om je op een ontspannen en professionele manier te masseren.
Welkom bij EM Sportmassage Deventer, sport en ontspanningsmassage.
Over EM Sportmassage. Welkom bij EM Sportmassage. Ben je op zoek naar een goede praktijk voor sportmassage of ontspannings massage in Deventer? Of wil je een massage bij jou thuis? Stevig, of ontspannend na je werk, om te ontstressen of als ondersteuning voor of na het sporten?
Sportmassage Deventer.
Aantal voorbeelden waarbij geen massage kan en mag plaatsvinden: Koorts, griep Ontstekingen Algemene infectieziekten Steenpuisten Vaataandoeningentrombose, arteriosclerose Extreme vermoeidheid of uitputting. Ook voor sportmassage in Deventer e.o. bent u bij Massage Centrum Deventer op het juiste adres. De sportmassage wordt uitgevoerd door een NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage gediplomeerd sportmasseuse.
Home Opleidingsinstituut Sportmassage Noord-Oost Nederland.
Bekijk OSNO op FB https//www.facebook.com/OSNO. Welkom bij Opleidingsinstituut Sportmassage Noord en Oost Nederland. Bij ons kunt u terecht voor een opleiding tot Sportmasseur en SportZorgMasseur, erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. Dat kan in Deventer en Zwolle alleen SpM.

Contacteer ons

sportmassage ngs
sportmasseur opleiding mbo
sportmassage leeuwarden
sportmasseur nijmegen
sportmassage ede
sportmassage hilversum
sportmassage deventer
sportmasseur groningen
loi sportmassage
sportmassage zaandam
sportmasseur ede