Op zoek naar workshop sportmassage?

workshop sportmassage
Workshop Massage Massageles.nl Cursussen, Opleidingen en workshops.
Bezoek de Open Dag op zaterdag 8 december 09.30 11.00 u. en Leer meer over Workshop Massage, NGS Sportmassage, NGS Wellnessmassage, NGS Sportzorgmasseur! Adres: Uiterwaard 29-31, 2716 VB Zoetermeer wijkgebouw Meerzicht. Meld je nu aan! Leer de botstukken van het onderbeen!
haartransplantatie zonder scheren
Palmaris massageopleidingen Valkenswaard.
Hoog slagingspercentage sportmassage. Make a Memory. Loop voor hoop. Welkom bij Palmaris Massageopleidingen! Je bent een uiterst tevreden ouder, medewerker of zelfstandige als je met succes de opleiding van Palmaris Massageopleidingen hebt voltooid. Met Palmaris kun je zelf bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van anderen. Kinderen kunnen een gezondere start maken dankzij een betere afvoer van afvalstoffen, sporters kunnen op een gezonde wijze hun sport beoefenen, mensen kunnen van hun fysieke klachten afkomen en zorgeloos genieten. Kortom, massage is van alle tijden en voor iedereen. Een goede opleiding helpt bovendien om jezelf als professional te ontwikkelen met een goede kans op gedeeltelijke economische zelfstandigheid. Maak kennis met massage. Iedereen krijgt er wel eens mee te maken. Te lang achter de computer gezeten of ineens niet meer goed kunnen omkijken. Je nek en schouders zitten vast. Ontdek de masseur in jezelf en maak kennis met massage tijdens deze workshop.
tuinset
Home MOOD massage opleidingen.
Rolf heeft na verschillende banen in het bedrijfsleven besloten het massage vak in te duiken. En dat bleek heel erg te passen. Maar zijn passie voor trainen en lesgeven kon hij niet lang onderdrukken. Dus hij werd al snel massage docent.
slot
Massage Massagecursus Utrecht Leidsche Rijn.
Ik ben in het bezit van een onderwijsbevoegdheid. Desgewenst geef ik ook cursussen, workshops en speciale massagedagen op andere locaties, bijvoorbeeld voor verenigingen, bedrijfsuitjes of op de werkplek. Basiscursus Gevorderen Hotstone Massage Dynamische Massage Partner Massage Cursus Privé Massage Privé Hotstonemassage.
Pennen bedrukken
Massage, Yoga, Mindfulness, Voetreflextherapie Flowtime Nederweert Weert.
Diverse studies op het gebied van sportmassage, een 4 jarige yoga opleiding en een 2 jarige mindfulness docenten opleiding doorliep ik met goed gevolg. Onlangs rondde ik de beroepsopleiding voetreflex therapie af en ben enorm dankbaar dat ik nu sinds ruim 55, jaar iedere dag het leukste werk mag doen wat ik me kan voorstellen.
tattoo
Massage opleidingen SpaPuur.
Wilt u leren masseren? Bent u op zoek naar een leuke cursus of workshop? Toe aan een opfriscursus, bijscholing of wilt u uw kennis verbreden op het gebied van massage? Meld u dan aan bij het WellnessInstituut, erkend op het gebied van wellness-opleidingen! Bij het WellnessInstituut kunt u terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten. De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. Dit betekent dat u, indien u uw diploma behaalt, N.G.S. Nederlands Genootschap voor Sportmassage is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland.
Massage Opleidingen Lian Bart.
We hebben t/m 2017 al 10 jaar lang 100% geslaagden voor het diploma Sportverzorging en Massage. Dit jaar had Massage Opleidingen Lian Bart in Purmerend 18 cursisten Sportmassage en kunnen we op dit moment het definitieve slagingspercentage nog niet aangeven.:
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Workshop.
Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website. Leffelaar Opleidingen/Veerman College. Wellnessmassage NGS MBO-niveau. Aanvulling op massage. Aanvulling op sportmassage.
Voetreflexmassage workshop in 1 dag Jet Rienks Lochem.
Maar natuurlijk is iedereen welkom om met deze workshop te proeven aan het beroep van voetreflexoloog. Wilt u meer weten hoe u voetreflexoloog kunt worden dan verwijs ik u naar de BER-opleiding. Kosten zijn 85, p.p. excl btw, incl koffie/thee, een certificaat van deelname en een informatieboekje. Graag zelf lunch meenemen. Wil je meer weten neem dan contact met mij op. Ik ben lid van.: Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. Beroepslid BER voetreflexologen. Nederlands Genootschap Sportmassage.
Cursus Sportmassage Wellness Academie.
Daarna worden de verschillende soorten sportmassage besproken. Uiteraard ga je tijdens deze cursus sportmassage ook veel praktisch aan de slag met het oefenen van de massagetechnieken van sportmassage. Je leert om een volledige sportmassage uit te voeren. Erkend certificaat sportmassage.
Thaise Massage Workshop met Michiel Kaemingk bij Yoga You.
Deze workshop duurt 4 uur, waarin je een keer de hele serie leert geven en een keer de hele serie ontvangt. Yogadocent Michiel Kaemingk. Michiel gooide in 2003 het roer om en begon een nieuwe carrière als masseur. In Europa, Azie en Amerika volgde hij verschillende opleidingen in Deep-Tissue Massage, Thaise Yoga Massage, Shiatsu, Sportmassage en Stoelmassage.
Sportmassage Gelders Opleidingsinstituut.
Sportmassage is een uitstekende basisopleiding als u een effectieve massage wilt leren, gericht op het onderhouden en het verbeteren van de conditie. Deze massage is duidelijk anders dan de cosmetische massage zoals in de opleiding voor schoonheidsspecialist geleerd wordt en de therapeutische massage door fysiotherapeuten.

Contacteer ons

sportmassage ngs
sportmasseur opleiding mbo
sportmassage leeuwarden
sportmasseur nijmegen
sportmassage ede
sportmassage hilversum
sportmassage deventer
sportmasseur groningen
loi sportmassage
sportmassage zaandam
sportmasseur ede