Op zoek naar sportmasseur worden?

sportmasseur worden
sportmasseur - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Opleiding Blessurepreventie De sportmasseur in de sportzorgketen Sportgeneeskunde Nederland.
U leert zich bewust te zijn en te handelen binnen de grenzen van uw eigen kunnen en raadpleegt tijdig de sportzorgketenpartners of verwijst de sporter naar hen door. Heeft u de ambitie om een actieve sportmasseur te worden in de sportzorgketen, dan is deze opleiding op uw lijf geschreven!
opleiding sportmasseur mbo
Cursus Sportmassage LOI.
Verder worden veelvoorkomende blessures zoals de tenniselleboog, de voetbalknie en de werpersarm behandeld. Ook komen trainingsleer, voeding, schoeisel en hygiëne en verzorging van de sporter aan bod. Binnen het proces dat een sporter doorloopt bij de sportmasseur, zorgt de sportmasseur er te allen tijde voor dat hij verantwoording kan afleggen over de keuzes die hij heeft gemaakt en de handelingen die hij heeft verricht.
Accountant
Opleiding Sportmassage Sportmassage leren bij IVS Opleidingen.
Professioneel en zeer goede inhoudelijke opleiding. Deze opleiding omvat alles wat je nodig hebt om een goede sportmasseur te worden. zeer goede basis anatomie, deze heb je nodig om de bouw van het menselijk lichaam te leren kennen en te begrijpen.
leren plankdragers
Wat is een sportmasseur? Vacatures.nl.
Je doet dan eerst een schriftelijk examen en daarna een praktisch examen. Met deze licentie mag je je NGS-erkend gediplomeerd sportmasseur noemen. Belangrijke onderwerpen: bijscholing sportmasseur, carrière sportmasseur, sportmasseur worden, omscholing sportmasseur, opleiding sportmasseur, opleidingsniveau sportmasseur, studeren voor sportmasseur, studie voor sportmasseur.
gwo training
Opleiding tot sportmasseur.
De sportmasseur is meestal werkzaam binnen sportverenigingen of in een eigen praktijk. Sportmasseurs worden ook ingezet bij sportevenementen of werken bij sportscholen. Tijdens de opleiding tot sportmasseur is er ruime aandacht voor theorie én praktijk. De volgende vakken komen tijdens de opleiding aan de orde.
Opleiding Sportmassage Wellness Academie.
Deze technieken worden aangeleerd in de modules basis massagetechnieken, sportmassage basis en sportmassage voor gevorderden. Je ontwikkelt je tijdens deze opleiding tot een professionele sportmasseur, onder het toeziend oog van een ervaren vakdocent. Sportmasseur én coach. Je leert in deze opleiding sportmassage om mee te denken met sporters.
Cursus Sportmassage Opleiding sportmasseur worden NHA.
De Sportmassage opleiding is de ideale start. Een sportmasseur helpt blessures voorkomen door middel van tapen, bandageren en goede voorlichting. Loopt een sporter toch een blessure op, zoals een verrekte spier, een verstuikte enkel of kramp, dan kun je het herstel met masseren bevorderen.
Sportmasseur Opleiding tot sportmasseur volg je bij AALO.nl AALO opleidingen.
Tijdens de praktijkdagen van de opleiding sportmasseur worden alle benodigde materialen, zoals massageolie en bandages, beschikbaar gesteld. Ook zijn de sportmassage praktijkdagen van groot belang voor het kunnen afleggen van het erkende assessment van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
Sportmasseur worden met een cursus sportmassage Mens en Samenleving: Opleiding en beroep.
Wil je graag professioneel sportmasseur worden, dan is de cursus sportmasseur misschien wel iets voor jou. Met deze opleiding word je opgeleid tot een deskundig masseur die sporters kan verzorgen en zo mede blessures kan helpen voorkomen. Over cursussen om sportmasseur te worden, kun je hier meer lezen.
Sportmassage NGS MYOS Opleidingen.
De voortgang in het aanleren van de kennis en praktijkvaardigheden wordt door onze docenten nauwlettend gevolgd en van feedback voorzien. De resultaten hiervan worden nauwkeurig door de docent bijgehouden en zullen regelmatig worden besproken. De opleiding is toegankelijk voor een ieder die gemotiveerd is, een vooropleiding is niet vereist. De opleiding wordt gegeven op MBO-niveau 3/4. Naast de 108 docentcontacturen komen er wekelijks ongeveer hetzelfde aantal thuisstudie-uren bij ca. 3 of 6 uur afhankelijk van de gekozen opleiding. Na het behalen van het erkende diploma NGS-Sportmassage kan de sportmasseur aan de slag bij een sportclub, in een eigen praktijk, sauna of wellnesscentrum.

Contacteer ons

sportmassage haarlem
erkende opleiding sportmassage
sportmassage almere
sportmasseur almere
sportmasseur eindhoven
sportmassage breda
sportmasseur worden
sportmasseur den haag
sportmassage maastricht
sportmassage apeldoorn
sportmassage paard
sportmassage alkmaar
sportmassage etten leur