Meer resultaten voor sportmasseur almere

sportmasseur almere
sportmasseur - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Sportmassage in Almere: Boek direct online! Treatwell.
Neem dan even tijd om tot rust te komen tijdens een massage bij Massage en Therapie Almere in Almere Haven. Eigenaresse Marielle is opgeleid tot therapeut en weet als geen ander hoe belangrijk de balans tussen lichaam en geest is.
invoerkosten
Massage praktijk Brigitte Leeuwerink.
van mijn opleidingen en werkzaamheden.: Sinds 2009 ben ik gecertificeerd sportmasseuseNGS maar ook geef ik ontspannings massages en de hotstone. Klachtgericht werkentafelspecialisatie doe ik zowel in de praktijk op tafel als op kantoren waarbij ik de stoelmassage specialisatie en de drukpunt massage geef.
Websitelatenmaken
Massagepraktijk Klijnstra in Almere voor Sport en Ontspanningsmassage.
Hygiëne en Verzorging. Een goede massage is een weldaad voor lichaam en geest. De massage zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en bevordert de afvoer van afvalstoffen en stressgevoelens. U krijgt er veel energie van en het is tegelijkertijd rustgevend.
gageverklaring artiest
MBE Sportmassage in Almere Buiten. Sportmassage, Blessurepreventie, Revalidatie, Herstel training Looptraining.
Als sportmasseur en verzorger van Almeers Triathlon verenigin g Start2Finish werkt Marcel samen met Run2Day Almere en Paul van der Heijden Fysio en manuele therapie waarbij deze waardevolle samenwerking zorgt voor hoge kwaliteit in de verzorging van zowel sporters als niet sporters.
almere centrum
Sportmassage Sportfysiotherapie Almere.
Een massage kan verschillende doelen hebben, prestatie verhogend, ontspannend, pijn verminderend, herstel stimulerend en preventief voor blessures. topSporters laten zich regelmatig masseren voor en/of na het sporten maar ook niet sporters zijn van harte welkom om bijvoorbeeld pijnlijke en vastzittende nek en/of schouders te laten behandelen.
Pennen bedrukken
Massagepraktijk Almere Jouw praktijk in Parkwijk.
Massagepraktijk Almere biedt daarom een ontspannende massage speciaal voor mensen die voor korte, lange tijd of permanent in een rolstoel zitten of bedlegerig zijn. W eet je even niet welk cadeau je moet kopen en heb je geen tijd voor een uitgebreide zoektocht?
fulfillment
Home.
Richard Sportmassage Almere is eensportmassagepraktijk aan huis. Mijn behandelruimte bevind zich op de begane grond en heeft een eigen opgang. Ik ben gespecialiseerd in het geven van, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Hotstonemassage, en Stoelmassage. Een goede massage geef je vol zorgzaamheid en met respect voor de persoon welke de massage ontvangt.
Home.
Mijn naam is Lisette Nuis. Mijn praktijk is gevestigd in Almere in de wijk Tussen de Vaarten, onder de naam Sport Massagepraktijk Namasté. Sinds juni 2006 ben ik gediplomeerd sportmasseur bij het NGS. Naast sportmassage doe ik ook nog aan andere massage vormen, zoals Hotstone massage, Ontspannings-massage, Triggerpoint therapie, Lomi Lomi Nui en TouchPro stoelmassage en Medical Taping.
Sportmassage Almere Massage.
Sportmassage en Ontspanningsmassage. almere almere massage Gezicht hoofd nek en schoudermassage maak online een afspraak massage monique burger ngs ontspanningsmassage Sportmassage sportmasseurs Stoelmassage. Copyright 2015 Almere Massage Deze website is gemaakt door Media Flevoland Privacy statement. Boek Online Je Afspraak.

Contacteer ons

sportmassage haarlem
erkende opleiding sportmassage
sportmassage almere
sportmasseur almere
sportmasseur eindhoven
sportmassage breda
sportmasseur worden
sportmasseur den haag
sportmassage maastricht
sportmassage apeldoorn
sportmassage paard
sportmassage alkmaar
sportmassage etten leur