Op zoek naar sportmassage maastricht?

sportmassage maastricht
sportmassage - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Sportmassage EQuilibrium Maastricht.
Een sportmassage is goed voor je lichaam om sneller van fysieke inspanning te herstellen, maar ook ter voorbereiding van een lichamelijke inspanning. Bij een sportmassage leggen we de focus meestal op één lichaamsdeel en daar gebruiken wij olie voor de massage.
magnetron
Home massagepraktijk maastricht.
Welkom bij Massagepraktijk Maastricht Release Heal, hier mag je je klachten loslaten, energie bijtanken, ontspannen en genieten. Op de website kom je vanalles te weten over mijzelf, Release Heal en de verschillende massageopties die ik biedt. Bij Release Heal staat de deur altijd open, achter deze deur zal een ontspannend muziekje en verwarmde kamer ervoor zorgen dat jij even helemaal weg bent van je dagelijkse bezigheden.
SEO PowerSuite
SENZA Massages en Coaching Maastricht.
massage, massages, coaching, life, geluk, balans, ontspannen, workshop, workshops, chakra's, me-time, ontspanning, Maastricht. TIJD VOOR JEZELF. Ik ben Sylvia van den Boorn en moeder van twee tienerdochters. In mijn praktijk Senza te Maastricht, draait alles om tijd en aandacht voor jezelf.
Keyboost Nederland
Masseur in Maastricht massage-info.nl.
Natuurgeneeskundige Therapie Maastricht Maastricht. Natuurgeneeskundige Praktijk voor reflexzonetherapie en massagetherapie. Behandelingen bestaan uit reflexzonetherapie, oorkaarstherapie, stresstherapie, Dorntherapie., Ralf pieters massage Maastricht. Ralf Pieters Massage is het juiste adres voor ontspanningsmassage, stoelmassage, sportmassage, hot stone massage, ayurvedische massage, voetreflexmassage en. Anita chamel Maastricht.
Home.
Welkom bij Sportmassage Maastricht. Mijn naam is Roger Brandts en sinds juni 2009 ben ik in het bezit van mijn diploma sportmassage dat ik via het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS behaald heb. Mijn specialiteiten zijn sport en onstpanningsmassage, gericht op spierklachten werken en het voorkomen van blessures door middel van een massage.
Meer dan een massage Massage by Edith Remmen.
Laat je startbewijs zien en ontvang 20% euro korting op je sportmassage van woensdag 4 april 2018. 12 november 2017. Jaaa, ik heb er toch voor gekozen om jullie online toegang te geven tot mijn agenda zodat jullie op elk gewenst moment van de dag een afspraak kunnen plannen voor een.
Sportmassage in Maastricht massage-info.nl.
Behandelingen bestaan uit reflexzonetherapie, oorkaarstherapie, stresstherapie, Dorntherapie., Ralf pieters massage Maastricht. Ralf Pieters Massage is het juiste adres voor ontspanningsmassage, stoelmassage, sportmassage, hot stone massage, ayurvedische massage, voetreflexmassage en. Massage-praktijk Edith Remmen Maastricht. Massage-praktijk Edith Remmen, gevestigd in Daalhof/ Maastricht.
Sportmassage als onderhoudsbeurt voor je spieren.Massage by Edith Remmen.
Ironman Maastricht was mede door de zorg van Edith een waar feest. De ambiance maakt veel, maar het feit dat je lichaam op die dag ook helemaal top voelt maakt het compleet! 5 van 5. Beoordeling door Boudewijn op 12 oktober 2016.: Ik was bijn vergeten je te laten weten hoe ik de dagen na de sportmassage ervaren heb.
Touch-Pro Massage Maastricht.
Bij Touch-Pro in Maastricht bent u aan het het goede adres voor diverse massages. Nadat ik met wedstrijdsport gestopt was, had ik mij voorgenomen om het masseren te leren omdat dit zoveel kan betekenen voor een sporter. Maar ook voor de minder sportievelingen onder ons. Ik ben begonnen met mijn diploma sportmassage in 1993.
Natuurgeneeskundige Therapie Maastricht Massagetherapie.
Door het toepassen van een preventieve sportmassage kan men het risico op blessures verkleinen. Een sportmassage is echter niet alleen voorbehouden aan sporters. Ook mensen die zeer fysieke inspanning moeten leveren tijdens hun werk, zoals bouwvakkers, koks of schilders, zijn gebaat bij een sportmassage.

Contacteer ons

sportmassage haarlem
erkende opleiding sportmassage
sportmassage almere
sportmasseur almere
sportmasseur eindhoven
sportmassage breda
sportmasseur worden
sportmasseur den haag
sportmassage maastricht
sportmassage apeldoorn
sportmassage paard
sportmassage alkmaar
sportmassage etten leur