Op zoek naar sportmassage etten leur?

sportmassage etten leur
sportmassage - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Massage Medisports sportcentrum.
Een massage zorgt ervoor dat de pijn en stijfheid in spieren vermindert. De spieren worden losser waardoor je weer flexibeler kunt bewegen. Hierdoor ontstaat een toename van energie en fitheid. Een massage is de ideale manier om even helemaal te ontspannen!
glazen schuifdeur
Jezelf masseren in een handomdraai.
Op zich kan ik het begrijpen, maar het nut van massages wordt nu zwaar aangetast. Mag er misschien aandacht komen voor sportmassage wat het doet en voor wie het bestemd is. Namelijk niet alleen voor topsporters groet uit Harderwijk Marlies www.weldaad-voor-spieren.nl.
e
Home.
In mijn massagepraktijk geef ik sportmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage en voor bedrijven bied ik stoelmassage aan. Ik heb me altijd met sport beziggehouden; voetbal, korfbal, racketbal, fitness en wielrennen. Die laatste twee beoefen ik nog wekelijks om mijn lichaam in goede conditie te houden.
makelaar nvm
Sportmassage in Etten-Leur, Rucphen en Zundert massage-info.nl.
Je krijgt de voor jou meest ideale massage in Breda. Doordat ik de beste elementen uit verschillende massagetechnieken op elkaar afstem, krijg jij een unieke. évanie praktijk voor oefentherapie cesar en sportmassage Breda. évanie is een praktijk voor oefentherapie cesar en sportmassage.
Ranking SEO
Sportmassage Etten Leur Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Etten heet dan Stijlorenrijk en Leur heet t Zwaaiegat. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Etten Leur, die ook te vinden zijn in rubriek sportmassage! Acupunctuur Etten Leur. Ziekenhuis Etten Leur. Dietist Etten Leur. Manicure Etten Leur.
ikea
Home.
Regelmatig zal ik u informeren over nieuwe behandelmogelijkheden, acties en leuke weet" dingetjes. Wilt u een afspraak maken, graag! Bel 06-20963173 of stuur een mailtje naar info@opdreefsportmassage.nl en ik spreek/zie u snel. Met sportieve groet., Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW. OP DREEF Sportmassage.
Bureaustoel
Sportmassage Better Bodies Zundert.
ZwangerFit en MamaFit. Better Bodies biedt tegenwoordig ook de mogelijkheid tot sportmassage. Deze massagevorm kan voor iedereen geneeskrachtig werken, bijvoorbeeld voor het herstel van stijve of pijnlijke spieren. Bij een sportmassage worden de spieren losgemaakt wat voor een betere doorbloeding zorgt.
lening aanvragen
De masseurs van Massageteam4U Massageteam4U.
Joke Gunther Mohr. Esther van der Laan. Van der Laan Sportmassage PT. Mariëlle van den Broek. Massage by Mariëlle. Ana Cristina Lopes. Norbert Engels Coaching en Sportmassage. Virginia Smit Sportmassage. Massagepraktijk Go For Yourself. Mijntje van Ruler-Elsgeest. Wellness en sportmasseur.
SEO
Sportmasseur in Etten-Leur ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister.
Bent u op zoek naar een gekwalificeerde sportmasseur in Etten-Leur? Het ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister kan u daarbij helpen. Alle in ons register opgenomen behandelaars perimedici zijn kundige hulpverleners, die hun praktijk serieus nemen, zich na en bijscholen en die zich blijven ontwikkelen.
siemens vaatwasser
ontspanningsmassage, sportmassage, lichaamsmassage Pure-Massage Etten-Leur.
Welkom op de website van Pure-Massage! Een massagepraktijk voor ontspanningsmassages, sportmassages, fibromassage, nek, hoofd en lichaamsmassages in Etten-Leur. In een relaxte sfeer, met pure massage olie, geeft de ervaren en professionele Corné van de Sande u een gezonde en verzorgende behandeling.
usb stick met bedrukking
Partners Personal Training Etten-Leur.
HalluXe Feet Body medisch pedicure, pedicure, schoonheidsspecialist, schoonheidsspecialiste, sportmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage, massage, aromatherapie, harsen, beaty, Etten-Leur.
Na deze opleidingen ben ik werkzaam geweest in verschillende beautycentra. In de jaren erna ben ik me verder gaan specialiseren binnen het vakgebied en heb een Basisopleiding Aromatherapie genoten. In 2007 heb ik de opleiding Sportmassage met goed gevolg afgerond.

Contacteer ons

sportmassage haarlem
erkende opleiding sportmassage
sportmassage almere
sportmasseur almere
sportmasseur eindhoven
sportmassage breda
sportmasseur worden
sportmasseur den haag
sportmassage maastricht
sportmassage apeldoorn
sportmassage paard
sportmassage alkmaar
sportmassage etten leur