Meer resultaten voor sportmassage dordrecht

sportmassage dordrecht
sportmassage - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Sportmassage in Dordrecht, Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Rug, schouder en nekmassage. Deep tissue massage. Masseur Top Rated. Boek een duo massage. Last minute waxen. Summer spray tan. Bank holiday getaways. Sportmassage in Dordrecht, Zuid-Holland. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 02, km. Binnen 05, km.
esta
IVS Opleidingen, opleidingsinstituut voor sportmassage, therapie en lichaamsverzorging.
Een groot deel van deze workshops en cursussen is geaccrediteerd door diverse instanties, brancheorganisaties en examenstichtingen. Heeft u een registratie als gekwalificeerd professional in bijvoorbeeld het Perimedisch Kwaliteitsregister en/of het Kwaliteitsregister voor Pedicures, dan kunt u bij IVS Opleidingen uw accreditatiepunten behalen.
accountant amersfoort
Sportmassage Dordrecht.
Een sportmassage is in dat geval niet alleen effectief voor sporters, maar ook voor mensen met een aandoening als artritis of dystrofie. Dat stellen onderzoekers van de Canadese McMaster University. Medical taping Dordrecht. Spieren zijn niet alleen nodig om te kunnen bewegen maar hebben ook invloed op de bloed en lymfecirculatie en de lichaamstemperatuur.
gasmeten nogepa 1.4
Sportmassage Dordrecht.
Het is daarom belangrijk dat je spieren regelmatig een goede verzorging krijgen, zodat de kans op een sportblessure wordt verkleind. Een sportmassage wordt speciaal afgestemd op de sport die jij beoefent. Wees zuinig op je lichaam! Last van verzuurde spieren? Probeer dan onze vacussage. Ideaal voor het losmaken van het bindweefsel en gericht op het snel herstellen van verzuurde spieren. Masseren in combinatie met marathons. Wij raden je aan om minimaal twee tot drie dagen van te voren een massage te boeken, zodat je spieren voldoende tijd hebben om zich klaar te maken voor de inspanning en geen nadelige reacties zullen vertonen tijdens de loop. Na de marathon is het raadzaam snel in te springen op de verzuring of eventueel verkramping die jouw spieren hebben opgelopen tijdens de prestatie. Van der Linden Body Mind Wellness. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en pedicure in de regio Dordrecht.
Sportmassage Helena Massage Reiki Dordrecht.
wordt snel opgenomen en stimuleert de doorbloeding en afbraak van afvalstoffen. Het geeft snel een aangenaam warm en verlichtend gevoel. Maak een afspraak. IVS Opleidingen, opleidingsinstituut voor sportmassage. Simon Vestdijk-erf 136 3315CV Dordrecht 06 10287639 info@helena-massage.nl KvK 65657101. Copyright Heleen Gerritsen 2014-2018.
Sportmassage MedPlus Dordrecht's' Gezondheidscentrum.
Van Neurenburgpad 2 A 3311 DN Dordrecht info@medplus.nl 078 303 2270. Stel uw vraag. Maandag 1500-2100: uur. Dinsdag 1500: 2100: uur. Al onze disciplines. Waarom sportmassage bij MedPlus. direct een afspraak. veel ervaring op het gebied van soepele spieren. verbonden aan diverse sportevenementen.
SPORTMASSAGE Hanneke Massagepraktijk Dordrecht.
Wil je informatie of een afspraak maken voor een Sportmassage? Neem vrijblijvend contact met mij op. Comments are closed. Deze site kan het best bekeken worden met Google Chrome, Mozzila FireFox of Safari. Triggerpointbehandeling door middel van cupping. 3315 MP Dordrecht.
HJM Sportmassage.
Ik ben eigenaar van HJM Sportzorg te Dordrecht. HJM Sportzorg is sinds 1 februari 2015 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. Als natuurgeneeskundig sporttherapeut heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Ik heb de opleiding sportmassage gedaan bij IVS opleidingen in Dordrecht.

Contacteer ons

opleiding tot sportmasseur
sportmassage amersfoort
sportmasseur apeldoorn
sportmassage heerhugowaard
sportmassage amsterdam oost
leer sportmassage
opleiding sportmasseur mbo
sportmassage uden
sportmassage dordrecht
sportmassage hellevoetsluis