Zoeken naar sportmassage friesland

sportmassage friesland
ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland.
ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland. In Noord Holland is ATS massageopleidingen al bijna 30 jaar een begrip. Met ruim 20 massageopleidingen, waaronder sportmassage, ontspannningsmassage, voetreflexmassage en diverse andere disciplines, wordt een ruim aanbod verzorgd in westerse en oosterse massagevormen.
VPN
Massagepraktijk Oosterzee Massage Friesland.
Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Massagepraktijk Oosterzee is gevestigd in Oosterzee, Friesland op een steenworp afstand van het Tjeukemeer. U kunt bij mij terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, anti hoofdpijnmassage, bamboe massage een stoelmassage of een ayurvedische massage.
maori tattoo
Sportmassage/blessurepreventie.
Als sportmasseur in regio Friesland geef ik sportmassage aan sporters met diverse spierklachten, spierpijn en bij overbelasting van diverse spiergroepen. Sportmassage om sportblessures te voorkomen. Sportmassage wordt veelvuldig toegepast om sportblessures en andere blessures te voorkomen. Sportmassage is dan ook een preventieve vorm van massage die voor meerdere doeleinden wordt ingezet.
accountant amersfoort
Home Sportmassage Friesland.
DOEL VAN DE OPLEIDING De: Opleiding Sportmassage Friesland houdt zich sinds 1984 bezig met het opleiden van mensen die belangstelling hebben voor Massage en Sportverzorging zoals Tapen, Bandageren en EHBSO Eerste Hulp bij Sport Ongevallen en Reanimatie inclusief AED. De Opleiding Sportmassage Friesland OSF is als opleidingsinstituut erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
gasmeten nogepa 1.4
Prijzen Sportmassage Friesland.
Inschrijving en aanbetaling zie punt 2 Algemene Voorwaarden. Bij inschrijving voor de opleiding sportmassage /verzorging dient U de volgende aanbetaling te verrichten: 300, voor de opleiding sportgerichte massage, 250, voor de opleiding blessurepreventie, 250, en voor de cursus ontspanningsmassage 100., Dit bedrag dient te worden overgemaakt op.: Opleiding Sportmassage Friesland.
Opleidings Centrum Reset4U.
Na 8 jaar mede les te hebben gegeven in Sportmassage en Sportverzorging bij Opleiding Sportmassage Friesland, ben ik zelfstandig verder gegaan. OCR4U is een opleidingscentrum met een NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage erkenning en heeft haar opleiding afgestemd op het landelijke assessment sportmassage/verzorging, dat georganiseerd wordt door het NGS.
Sportmassage/Verzorging Sportmassage Friesland.
Het theoretisch gedeelte wordt via het CITO afgenomen in een computercentrum bij jou in de buurt en je moet hiervoor slagen alvorens een aantal weken later een assessment afgelegd mag worden. De examens worden landelijk gehouden en zijn erkend door het KCE.
Over mij Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink Grou Friesland Gemeente Leeuwarden.
Ik ben nu actief bij GAVC te Grou en de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond KNKB. Tevens ben ik als masseur actief bij sportmassage Friesland. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan bij onder andere de vierdaagse van Nijmegen en de wandelelfstedentocht. Naast sportmasseur ben ik kaatstrainster bij de KNKB.
Opleiding Sportmassage Friesland Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat. Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat 18 in Leeuwarden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Roodborststraat in Leeuwarden.

Contacteer ons

sportmassage uitleg
sportmassage gorinchem
sportmassage houten
sportmassage olie
ngs sportmassage opleiding
Opleiding sportmassage Rotterdam
sportmassage veenendaal
sportmassage friesland
sportmassage purmerend
sportmasseur haarlem
sportmassage amsterdam west
sportmassage gouda