Meer resultaten voor massage noord

massage noord
Massagepraktijk Arnhem Noord Massagepraktijk Arnhem Noord.
Ik ben Ingrid van Waes, eigenaresse van Massagepraktijk Arnhem Noord. Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd. Werken met mensen, echt contact maken; daar haal ik mijn energie vandaan. Of bij u? U kunt in de praktijk langskomen voor een heerlijke ontspanningsmassage. Maar bent u minder mobiel, dan kan ik natuurlijk bij u thuis komen. Ook voor zakelijke massages bent u bij mij op het juiste adres. Wat is er nu heerlijker dan een ontspannen massage?
thaise massage amsterdam noord
Shiatsu, Klassieke Massage, Voetreflexologie Massage Noord.
Ook massage voor rolstoelgebruikers. Wanneer u in een rolstoel zit, kan dit allerlei klachten veroorzaken. Stijve spieren, pijnlijke plekken op verschillende drukpunten en minder soepele gewrichten zijn veel voorkomende problemen. Massage Noord geeft tegenwoordig rolstoelmassages om deze ongemakken te verminderen.
haartransplantatie zonder scheren
ATS massageopleidingen, de grootste opleider van de regio sinds 1989.
Duur: maximaal 6 lessen. Wil je je massagetechnieken uitbreiden en/of je huidige kennis verbreden? Volg een massagecursus bij ATS massage opleidingen. Duur: maximaal 1 lesdag. We bieden verschillende soorten 1-daagse workshops aan. Ook geven we verspreid over het jaar lezingen.
datingsites gehandicapten
Massage Noord-Brabant Positive Touch Massage Opleiding.
U bent hier.: LNI Massage Noord-Brabant. Volg ons ook online.: Klik op een provincie voor een masseur bij jou in de buurt. Massage praktijken noord brabant. Kijk hieronder voor een selectie van LNI gekwalificeerde massage praktijken in de provincie Noord-Brabant.
artiest
Noord-Brabant Stichting Atlas Massage Groep.
Onze stichting is aangesloten bij de.: De Atlasmassage is uitsluitend een ontspannende wellness massage om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van diverse hoofd, nek, schouder en armklachten.
Pennen bedrukken
P R A M A massage amsterdam noord.
Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens deze basiscursus Rebalancing massage. Het is een langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken.
fysiobrunssumnoord.
Met segmentale opbouw wordt bedoeld dat het lichaam in delen kan worden verdeeld op basis van de zenuwvoorziening uit de wervelkolom. Bindweefselmassage kan worden toegepast bij: hoofdpijnklachten, migraine, buik en borstkasaandoeningen, chronische obstipatie en diarree, maag en darmaandoeningen, het uitblijven van menstruatie, menstruatiepijnen, littekens, RSI, enzovoort. Bindweefsel massage therapeut. Marie Jose Knibbeler. fysiotherapie brunssum noord.
Massage Opleiding Noord Holland Anand Opleidingen.
Massage opleiding Noord Holland staat op de kaart! Jazeker, want natuurlijk kun je door het hele land en in elke provincie terecht voor een massage opleiding. Noord Holland staat vanzelfsprekend ook op onze lijst met locaties waar je terecht kunt voor een gedegen opleiding.
Massage Sauna Thermen Suomi Beautycenter.
Kies dan voor een massage. Massages worden in meerdere varianten gegeven. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar vanaf 11.30 uur. Bij vragen of reserveren helpen zij u graag. Sauna-arrangementen kunt u elke dag van de week reserveren vanaf 11.30 uur via de website of telefonisch.
Krittiya Thailand Massage in Velsen-Noord Massage Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Massage Velsen Noord. Krittiya Thailand Massage. Krittiya Thailand Massage Velsen-Noord. Geelvinckstraat 23 1951BA Velsen-Noord. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.
Massage workshop senior hond A7 Noord Dierenartsen.
Massage workshop senior hond. Tijdens het wachtkamerthema Fit bejaard organiseren we aansluitend een massage workshop voor de oudere hond en eventueel andere diersoorten. Onder begeleiding van Hilde van der Ploeg van Bist dierfysiotherapie leren we hoe we onze seniordieren kunnen laten ontspannen.
Thaise massage in de buurt van Amsterdam-Noord, Amsterdam Treatwell.
Zij is theaterdocent, volgde een dansopleiding en heeft zich later gespecialiseerd in Aziatische massages en yoga. Boek hier een deep-tissue massage of een traditionele Thaise yoga massage die je gezondheid en gevoel van rust en welzijn bevordert en preventief werkt tegen ziektes.

Contacteer ons

sportmasseur vacature
sportmasseur salaris
sportmassage arnhem
sportmassage cursus
sportmassage eindhoven
sportmasseur utrecht
sportmassage nijmegen
sportmassage groningen
sportmassage den haag
Sportmassage Leiden
salaris sportmasseur
sportmasseur amsterdam