Resultaten voor sportmassage oss

sportmassage oss
sportmassage - Massage en Schoonheid.
Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Pas cookie voorkeuren aan. 020 846 36 38 06 84 17 33 19 info@narawellness.nl.
Sportmassage Oss RL Sportmassage.
Ik kan samen met jou het genezingstraject tot een goed einde brengen Na behandeling van een arts of fysiotherapeut is het niet ongewoon om bij RL Sportmassage te rade te gaan. Ik kan na grondig onderzoek precies vertellen wat voor jou de mogelijkheden zijn om jouw sportieve leven weer op te pakken.
VPN
SW Sportmassage en APS Therapie Oss Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van SW Sportmassage en APS Therapie Oss op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van SW Sportmassage en APS Therapie Oss op Facebook. Nieuw account maken. SW Sportmassage en APS Therapie Oss.
massage oss
marleen-sportmassage.
Mijn naam is Marleen van Dorst en ik heb een praktijk in huis. Ik ben vanaf oktober 2012 ACE gediplomeerd als sportmasseur en verzorgende. Naast Sportmassage geef ik ook ontspanningsmassage, hoofdpijnmassage, Hydro-Zwangerschapsmassage, en Hot Stone-massage. Vanaf februari 2013 ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
massage oss
SW Sportmassage Sportmassage, sportverzorging en blessurepreventie.
Ben je bezig met het behalen van het sportmassage diploma, blessurepreventie diploma of de NGS-licentie? Ik bied tegen kleine vergoeding hulp aan in de vorm van praktijk en examentraining voor de praktijkvakken. SW Sportmassage is gesloten van 27 augustus t/m 16 september 2018.
Hella's' Sportmassage Massages, blessurepreventie en behandeling taping.
Ik ga nu bellen voor een massage! Bel 0610102098 en bespreek direct een behandeling. Of het nu om sportmassage gaat, last van een blessure, informatie over een workshop, samen zoeken we een geschikt moment. Copyright Hella's' Sportmassage Website door Fresh Vormgeving.
Body Healing by Karin massage Berghem, Oss, Heesch, Herpen, Schaijk, Sportmassage, Relexmassage, Voetreflexmassage, Hotstonemassage, Zwangerschapsmassage, Hotstonemassage.
Oss en omstreken voor.: Sportmassage Relaxmassage Hotstonemassage Voetreflexmassage. Heppiemassage Zwangerschapsmassage Kruidenstempelmassage. Fibromassage Spa Hammam Bekkenmassage Massage bij kanker. Neem ook eens een kijkje op mijn fb pagina Nail Art by Karin. Voor acrylnagels, french manicure en gellak. Julianastraat 22A Berghem.
Sport en Welnessmassage Oss.
Tijdens mijn behandeling zal ik de diverse massagetechnieken gebruiken om uw klachten te doen verminderen waarbij ik uw zelfs bij een stevige sportmassage een gevoel van ontspanning wil laten ervaren in een sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek. Ik hoop u snel te mogen ontvangen in mijn praktijk aan Landbouwlaan 132 te Berghem voorheen Hooghuisstraat 10 Oss.
Sportmassage Oss, ga preventief spierpijn te lijf.
Als ervaren fysiotherapeut en sportmasseur neem ik je vermoeide of pijnlijke spieren graag onder handen. Wil je spierpijn en blessures voorkomen? Bel voor een sportmassage in Oss 06-12756645 of vul direct je gegevens in zodat ik contact met jou kan opnemen.
Sportmassage in Oss massage-info.nl.
Wellness Praktijk Peggy. Peggy Baljeu verzorgt in haar Wellness Praktijk Peggy sportmassage, hot-stone en reiki massage en uniek in Zuid-Nederland andullatietherapie. Adelaar 49, Oss. SW Sportmassage Oss. SW Sportmassage te Oss is een praktijk aan huis voor sportmassage, sportverzorging, blessurepreventie, sportrevalidatie, manuele lymfedrainage, kinesiotaping/Medical.

Contacteer ons

sportmasseur rotterdam
sportmasseur tilburg
sportmassage zoetermeer
sportmassage den bosch
sportmassage zwolle
sportmassage oss
sportmassage amstelveen
sportmassage schiedam
cursus sportmasseur
cursus medical taping
sportmassage delft
sportmassage tilburg
sportmassage assen